Back

ⓘ Ів Робер




Ів Робер
                                     

ⓘ Ів Робер

Ів Робер - французький кінорежисер, актор та сценарист.

У молодості Ів Робер працював у видавництві й перемінив кілька професій. Театральний дебют актора Іва Робера відбувся в Ліоні. Після звільнення Франції Ів Робер відправився до Парижа і працював у кабаре. Свою першу роль у кіно одержав в 1949 році. За фільм "Війна ґудзиків" в 1962 Ів Робер одержав премію Жана Віго. Прославився своїми сценаріями й режисерськими роботами в жанрі комедії.

З 1956 і до кінця життя Ів Робер був одружений з акторкою Даніель Делорм.

                                     

1. Фільмографія

  • 1972: "Довічна рента" / Le Viager
  • 1976: "Близнюк"
  • 1972: "Високий блондин у чорному черевику" / Le grand blond avec une chaussure noire
  • 1980: "Поганий син" / Un mauvais fils - Рене Калганьї
  • 1974: "Повернення високого блондина"
  • 1976: "Суддя і вбивця" / Le Juge et lAssassin - професор Деґуельдр
  • 1984: "Жінка в червоному"
                                     
  • нар. 1962 - французький скелелаз. Ів Робер 1920 - 2002 - французький кінорежисер, актор та сценарист. Меліна Робер - Мішон нар. 1979 - французька легкоатлетка
  • англ. Donald Westlake Двоє - це занадто англ. Two Much Режисер - Ів Робер У головних ролях - П єр Рішар, Камілла Мор і Кері Мор. Програвши в карти
  • noire - французька кінокомедія 1972 року за участю П єра Рішара. Режисер - Ів Робер Премія Срібний ведмідь Берлінського кінофестивалю 1973 1974 р. вийшло
  • Продовження фільму Високий блондин у чорному черевику 1972 Режисер - Ів Робер Шпигунські ігри продовжуються. Спецслужби не дають спокою Високому блондинові
  • Десаї - Віктор Дюверже П єр Ду - полковник Жак Франсуа - Родольф Шартьє Ів Робер - лейтенант Фелікс Леруа Брижіт Бардо - Люсі, донька фотографа Ліз Делямар
  • та намагається почати нове життя. Спочатку його возз єднання з батьком Ів Робер здається теплим і дружнім, тим паче, що мати Бруно померла кілька років
  • Сан - Франциско, Каліфорнія, США. Кінорежисер - Джин Вайлдер Сценаристи - Ів Робер Жан - Лю Бадабі, Джин Вайлдер Кінопродюсер - Віктор Драі Композитор - Джон
  • 1997 17 червня - Сецуко Хара, японська акторка пом. 2015 19 червня - Ів Робер французький кінорежисер, актор та сценарист пом. 2002 11 липня - Юл
  • Патрік Брікар - Дідьє Фанні Гєлар - Франс Ганн - Марі Бло - Вероніка Гастьє Ів Робер - сусід П єра П єр Малакє - творчий та дуже розсіяний хлопець, що живе
  • Галабрю - Джозеф Був є Ізабель Юппер - Роза Жан - Клод Бріалі - прокурор Віледьє Ів Робер - професор Деґуельдр Рене Фор - мадам Руссо Тандем акторів, Філіпп Нуаре
  • П єр Рампаль, флейтист Жан - Франсуа Ревель, філософ, письменник, журналіст Ів Робер режисер Ерік Ромер, кінорежисер Ман Рей, художник - сюрреаліст Франсуа Рюд
  • режисерів, у яких знімався Поль Пребуа: Андре Юнебель, Рене Клер, Рене Клеман, Ів Робер Едуар Молінаро, Жерар Урі та ін. У 1950 - 1960 - х працював на радіо, разом

Users also searched:

...