Back

ⓘ Роберт Болдер




Роберт Болдер
                                     

ⓘ Роберт Болдер

Роберт Болдер - англійський актор німого кіно. За період своєї кінокарєри, яка тривала з 1912 по 1936 рік, знявся в 99 фільмах, в тому числі в декількох фільмах Чарлі Чапліна.

Народився в Лондоні, переїхав до Каліфорнії, де працював на студії "Essanay Studios".

Помер в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія.

                                     

1. Вибрана фільмографія

  • 1915 - Його нова робота / His New Job - президент студії
  • 1935 - Шлюбна ніч / The Wedding Night
  • 1922 - За скелями / Beyond the Rocks - Джош Браун
  • 1933 - Гіркий чай генерала Йєна / The Bitter Tea of General Yen
  • 1913 - Звичайний спосіб / The Usual Way - людина з зубною біллю
  • 1913 - Його спортивна дружина / His Athletic Wife - поліцейський
  • 1931 - Іст Лінн / East Lynne
  • 1929 - Самотній чоловік / A Single Man
  • 1914 - Мадам Дубль Ікс / Madame Double X - містер фон Крукс старший
  • 1915 - Хіба це не правда / Aint It the Truth
  • 1927 - Тарзан і золотий лев / Tarzan and the Golden Lion - Джон Піблз
  • 1915 - Два серця, які бють як десять / Two Hearts That Beat as Ten - Арчі
  • 1918 - Аризона / Arizona - лікар
                                     
  • Джамп єро Боніперті 444 Джузеппе Фуріно 361 Сандро Сальвадоре 331 Роберто Беттега 326 Діно Дзофф 330 Франко Каузіо 304 Кращі бомбардири
  • музикантів, під назвою The Spiders from Mars: Мік Ронсон гітара Тревор Болдер бас і Вуді Вудменсі ударні Це був перший тур, в якому Бові відвідав
  • році. У 1997 році Болгарином Семі Поповим було розроблено і виготовлено у Болдер - Сіті вінгс ют, у якого було більше крило між ногами і довші крила на руках
  • Джонстон 72 ПЗ 11 Грем Сунес Запасні: Н 12 Майкл Робінсон 94 В 13 Боб Болдер ПЗ 14 Стів Нікол 72 Н 15 Девід Ходжсон ПЗ 16 Гері Гіллеспі Головний тренер:
  • Джонстон 72 ПЗ 11 Грем Сунес Запасні: НП 12 Майкл Робінсон 94 ВР 13 Боб Болдер ПЗ 14 Стів Нікол 72 НП 15 Девід Ходжсон ПЗ 16 Гері Гіллеспі Головний тренер:

Users also searched:

...